Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kendi uçaklarını uçurdular

5 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı Türk Hava Kurumu Zonguldak Şube Başkanlığı, rehber öğretmenlere model uçak kursu verdi.

THK ile Fatih Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen model uçak kursuna katılan öğrencilere okullarında model uçak kursu açma yetkisi verilirken, asıl amacın öğrencilerin havacılığı sevmelerini sağlamak olduğu belirtildi.

THK Yetkilileri, “Fatih Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan model uçak kursunda ilimizde görev yapan öğretmenlere kurs verilmiştir. Havacılığı ilke edinmiş kursiyerlerimize T.H.K. Model Uçak Rehber Öğretmen Onur Naz tarafından kurs verilmiştir. Kurs alan öğretmenlerimiz, okullarında model uçak kursu açma yetkisi verilmiştir. Böylece okullarındaki öğrencilerin havacılığı sevmeleri hem de el becerileri, teknik ve bilgi bakımından kendini geliştirmiş olmaktadır. Kurs içerisinde, Türk Hava Kurumu'nun amaçları, hizmetleri, orman yangınları söndürme konusu, ülkemizde bir ilk olan Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Sportif Havacılık konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır” dedi.

Kursu alan Rehber öğretmenler, Türk Hava Kurumu Zonguldak Şube Başkanlığı ve yönetimine teşekkür ederken, kurumun en yakın takipçileri ve destekçileri olacaklarını ilettiler .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı