Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ateşkes çağrısına bombalı cevap

22 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı Hamas’la İsrail arasında ateşkes ilan edilmesine yönelik beklentilere rağmen İsrail uçakları Gazze’ye bugün de bomba yağdırdı.

Sekizinci güne giren saldırılar kapsamında bugün 100’den fazla hedef vuruldu, aralarında 2 yaşında bir çocuğun da olduğu 10 kişi hayatını kaybetti. Saldırıların başlamasından bu yana ise vurulan noktaların sayısı bin 500’ü aştı. Toplan ölü sayısı 144.Bombalarla vurulan Gazze, hayalet şehri andırıyor. Boş yollarda ilerleyen ambulanslar, hayat emaresinin tek görüldüğü Şifa Hastanesi’ne hayat kurtarma umuduyla geliyor. Bomba gürültüsüne siren sesleri karışıyor. Saldırılara karşılık veren Filistinliler ise bugün de İsrail’e 30 roket fırlattı. Bunlardan 14’ü havada imha edilirken, kalanları boş alanlara düştü.

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, ateşkesi için İsrail ve Filistin’de görüşmeler yaparken, başken Tel Aviv’de bir otobüste bomba patladı. Hamas’ın üstlenmediği fakat övdüğü saldırıda 15 kişi yaralandı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı