Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Köprüde cambazlığın sonu

11 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı Adana'da Seyhan Nehri ortasında mahsur kalan ve yardım isteyen çocuğu, su altı polisi can simidiyle kurtardı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Kutlu (16) isimli bir çocuk, Seyhan Nehri üzerinde tren geçişlerinin sağlanması amacıyla kurulan demir köprüden yürüyerek karşı tarafa geçmek isterken suya düştü. Nehre düşen Kutlu, yüzerek demir köprünün beton ayağına gelerek buraya çıktı. Daha sonra "imdat beni kurtarın" diye bağıran çocuğun sesini duyan vatandaşlar polisi aradı. Polis hemen olay yerine gelerek bir kişinin mahsur kaldığını belirleyerek su altı polisine haber verdi. Olay yerine gelen su altı polisi, bir can simidiyle yüzerek çocuğun yanına gitti. Bu arada korkan çocuk, demir köprü üzerine çıkmaya çalıştı. Ancak polis çocuğu sakinleştirdi ve can simidiyle karaya çıkarmayı başardı. Daha sonra çocuk olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kutlu, gezerken köprüden düştüğünü söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı