Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Poşetten bomba çıktı

30 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı Sultangazi’de bir evin bahçesine bırakılan poşette ses bombası ve av tüfeği fişeği bulundu.

Polis tarafından el konulan malzemeler incelenmek üzere emniyete götürüldü. Edinilen bilgilere göre olay Zübeydehanım Mahallesi 1351 Sokak 82 numarada meydana geldi. Bahçede bir poşet olduğunu gören Hatice Karadayı isimli vatandaş, polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis oluşturulan güvenlik çemberinin etrafında çelik yelekleri ve uzun namlulu silahları ile nöbet tuttu. Şüpheli poşetin incelenmesi için bölgeye bomba imha ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemenin sonucunda poşette 1 adet ses bombası ile 10 adet av tüfeği fişeği olduğu belirlendi. Ele geçirilen malzemeler, incelenmek üzere emniyete götürülürken çevredeki vatandaşlar ve çocuklar da polisin çalışmasını ilgi ile izledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, poşeti bırakan kişi ya da kişileri arıyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı