Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Faciaya ramak kaldı

15 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı Muğla’nın Milas ilçesinde, istasyondan akaryakıt alan LPG’li otomobil aniden alev aldı.

Facianın büyümemesi için istasyon görevlileri, ölümü göze alarak yanan aracı çalıştırarak akaryakıt istasyonundan uzaklaştırmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre, Üçyol Mevkii’ndeki bir akaryakıt istasyonundan 48 LT 316 plakalı LPG’li otomobiline benzin alan Uğur Sülük’e ait aracın motor kısmından bir anda duman yükselmeye başladı.

Durumu fark eden istasyon görevlileri ve istasyon sahibi Ercan Lök, alev çıkan otomobilin daha büyük bir faciaya yol açmaması için, aracı istasyondan 10 metre uzaklığa taşımayı başardı.

Milas Belediyesi itfaiyesinin kısa sürede olay yerine gelmesiyle, araca müdahale başladı.

Aracın LPG’li olması nedeniyle ekipler, müdahalede dikkatli davrandı. Vatandaşlar, yangın söndürme çalışmalarını meraklı gözlerle izledi.

İstasyon sahibi Ercan Lök, “Araçtan bir anda beyaz dumanlar yükselmeye başladı. Biz de arkadaşlarla aracı istasyondan uzaklaştırdık. Alevlerin pompaları etkileme riski vardı. Böylece büyük bir faciayı önlemiş olduk” dedi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı