Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tandoğan'da Teröre Karşı Tek Yürek

3 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bu bayrağın altında bir ve beraber yaşama iradesi ortaya koyan Kürt'ün de milliyetçisiyim, Türk'ün de milliyetçisiyim, Zaza'nın da milliyetçisiyim, Çerkez'in de milliyetçisiyim, Boşnak'ın da milliyetçisiyim" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, Tandoğan'da düzenlenen "Teröre Karşı Birlik Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Destici, "Bugün her türlü yokluğa rağmen, ihanete rağmen PKK terör örgütüne karşı kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimizi selamlıyorum. Bu milletin birliği, bu vatanın bekası için her zaman duyarlılık gösteren bu meydanı dolduran herkese şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

"Ben bir Türk milliyetçisiyim" diyen Destici, "Ama Allah'a kasem ederim ki, Allah'ın birliğine ve Kuran-ı Kerim'e iman etmiş, bu bayrağın altında bir ve beraber yaşama iradesi ortaya koyan Kürt'ün de milliyetçisiyim, Türk'ün de milliyetçisiyim, Zaza'nın da milliyetçisiyim, Çerkez'in de milliyetçisiyim, Boşnak'ın da milliyetçisiyim. Bizi böylemeye çalışanlar şunu hiçbir zaman akıllarından çıkarmasınlar: Biz Allah'ın emriyle birbirimize bağlanmışız. Bizim için bunun üstünde hiçbir emir yoktur. Biz buna iman etmiş bir kadroyuz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaları sık sık tekbirlerle kesilen Destici, "Bu bölgede emeli olan küresel ve işbirlikçi, hain güçler var. Yine bu bölgede bu küresel güçlerin maşası olan ırkçı, faşist, zerdüşt, Marksist, Leninist PKK'nın ve onun siyasi işbirlikçisi BDP'nin de milleti bölüp, milleti parçalayıp bir kukla devlet kurma projesi var. Hepimizin buna karşı birlik olmamız lazım" dedi.

Tandoğan'da, Saat: 15.00'de başlayan mitingte, mehteran gösterisinin ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ile şehitlere dua edildi


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı