Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Operasyonel güç' işbaşında

12 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı Trafik polisleri, kamyon kazalarıyla gündeme gelen Kemerburgaz yolunda hız denetimi yaptı.

Hız limitini aşan araç sürücülerine ceza kesildi. Sürekli ceza yemekten bıktıklarını ifade eden bazı kamyon sürücüleri ise trafikte tüm yükün kamyoncuların sırtına yüklendiğini ve bütün kamyon sürücülerinin aynı kefeye konulmaması gerektiğini ileri sürdü. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, hız yapan kamyonların neden olduğu kazalarla gündeme gelen Kemerburgaz yolunda denetim başlattı. Sürdürülen denetimler kapsamında, hız limitini aşan ya da şerit ihlali yapan kamyon ve otomobillere ceza kesildi. Denetime takılan kamyon sürücüsü Mehmet Bayındır, çok güzel bir uygulama yapıldığını söyledi.

Ancak trafikte tüm yükün kamyonlara yüklendiğini savunan Bayındır, sürekli ceza yediklerini aktardı. Bayındır, “İstanbul’da çalışıyoruz. Günde ya bir sefer ya da iki sefer atıyoruz. Günde 100 lira kazansak, 50 lirası şoföre, 50 lirası bize kalıyor. Biz çocuklarımıza nasıl bakalım? Biz nasıl ekmek kazanalım? Bir şoför 5 defa ceza yiyince ehliyeti iptal oluyor ve evde yatıyor. Ben üç ay evde yattım.” dedi.

07.00-09.00 saatleri arasında kamyonlara bazı yolların yasak olduğunu vurgulayan Abdullah Aydın ise, “O zaman 09.00 ile 16.00 arasında da normal araçları trafiğe sokmasınlar. Biz burada ekmek yiyoruz. Yanlış yapanlar var. Ama herkesi aynı keseye koymamak lazım. Zor şartlar altında çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı