Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İkiz kardeşleri deniz ayırdı

9 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı Rumeli Feneri’nde denize düşen ikiz kardeşini kurtarmak isterken can veren 16 yaşındaki Ersin Karakurt gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Dün yaşanan olayda, piknik için gittikleri Rumeli Feneri'nde, elini yıkamak isteyen 16 yaşındaki Enes Karakurt denize düşmüş, ikizini kurtarmak için denize atlayan Ersin Karakurt hayatını kaybetmişti. Enes ise hastanede tedavi altına alınmıştı. Olayda can veren Ersin Karakurt için bugün Küçükçekmece Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Karakurt’un anne ve babası Yunis-Asiye Karakurt, kız kardeşi, aile yakınları ve okul arkadaşları katıldı.

Güçlükle ayakta durmaya çalışan baba Yunis Karakurt, “Söyleyecek hiçbir şeyim yok” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Törene katılan Karakurt’un yakınları ve okul arkadaşları da uzun süre gözyaşı döktü.

Ersin Karakurt’un cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilk olarak babaevine götürüldü. Burada son kez helallik alınırken, aile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ersin’in cenazesi daha sonra Kanarya Mezarlığı’na götürülerek dualarla toprağa verildi.

Öte yandan Ersin’in öldüğü olayın ardından hastaneye kaldırılan Enes Karakurt’un yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü belirtildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı