Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Market fareleri mobeseye yakalandı

30 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı Ankara’da mobese kameralarına aksiyon film sahnelerini aratmayan bir görüntü yansıdı.

Hırsızlık suçundan aranan bir şahsı trafikte fark eden sivil polis memuru, canını hiçe sayıp, kaçmaya çalışan zanlının aracına asıldı. Hırsızın yakasına yapışan polis araçta asılı kalırken, zanlı gaza basıp kaçmaya çalıştı. Mobese kameralarına saniye saniye yansıyan görüntülerde önce bir otomobile, ardından duvara çarpan aracın sürücüsü güçlükle gözaltına alındı. Ankara’da birçok olayın aydınlatılmasında rol alan Ankara Kent Güvenliği Sistemi (MOBESE), bir polis memurunun azmini saniye saniye kaydetti.

Samsun Yolu Acar Nakliyat Kavşağı’nda sivil polis aracı hırsızlık olayından aranan bir şahsı kırmızı ışıkta fark etti. Hemen otomobilinden inen polis memuru, zanlının bulunduğu otomobilin kapısını açtı. Polis, zanlının aşağı inmesini isterken, zanlı bir anda geri vitese takıp gaza basmaya başladı.

Polis memuru, sürücünün açık kapısından tutunarak, araçla birlikte sürüklendi. Kaçmaya çalışan sürücü önce bir araca, ardından duvara çarparak durdu. Bir an olsun zanlının yakasını bırakmayan polis memuru şahsı hemen otomobilden indirdi. Takviye ekiplerin gelmesiyle güçlükle zaptedilen ve polise mukavemette bulunan şahıs, gözaltına alındı.

POLİS ARACINI FARK EDEN ZANLILAR MOBESEYİ HESAP EDEMEDİ

Mobese kameralarına yansıyan diğer bir görüntüde ise 3 zanlı gece yarısı bir markete girmeye çalışıyor. Bölgede devriye atan polis aracını gören şahıslar, hırsızlık girişiminden vazgeçiyor. Zanlılar kendilerine yolcu süsü verip otobüs durağına gidiyor. Ancak mobese kameralarını fark etmeyen zanlılar, devriye gezen ekip tarafından durakta gözaltına alınıyor. Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce hırsızlık olayından aranan bir otomobil de kameralara takıldı. Mobese tarafından anbean izlenen otomobil, yönlendirilen polis ekipleri tarafından kısa sürede durduruldu. Otomobilde bulunan zanlılar gözaltına alındı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı