Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Acı üstüne acı yaşadılar

25 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı Erzurum'un Aşkale ilçesindeki Karasu 2 Baraj Göleti'nde bindikleri deniz bisikletinin alabora olması sonucu ölen 5 TEDAŞ işçisinden 37 yaşındaki Feridun Öztürk'ün evinin elektriği, 34 lira borcu nedeniyle kesildi.

Kayınpederi Hanifi, çocukları Kübra (8), Cenap (4) ve Aleyna (3) ile birlikte yaşayan Feridun Öztürk'ün eşi 36 yaşındaki Perihan Öztürk, 'TEDAŞ, hayatımızı karartı. Eşimin ölmüne neden olduğu yetmiyormuş gibi, bir de bizi karanlıkta bıraktı. Beni ikinci kez öldürdüler ' dedi.

Acı üstüne acı yaşadığını belirten 8 çocuk babası 83 yaşındaki Hanifi Öztürk, kazada ölen Feridun'un en küçük evladı olduğunu söyledi.

8 yıl önce eşinin ölümüyle birlikte Ferudun ve geliniyle birlikte yaşamaya başladığını dile getiren Hanifi Öztürk, 'Akşam eve geldiğimde gelinim ve torunlarım ağlıyordu. 'Ne oldu' diye sorduğumda gelinim elektriğin kesildiğini söyledi.

Bu kadar insafsız olunmaz. Mum ışığında geçirdiğim o gece yatağımda sabaha kadar ağladım. Evladımın acısı yüreğimde kat kat artmıştı.Artık dayanacak gücüm kalmadı. Bırakın acımızı yaşayalım ' diye konuştu.

Öztürk ailesinin evinin elektriğinin kesilmesine mahalle halkı da tepki gösterdi. Elektrik borcunun ödenmesi üzerine Öztürk ailesinin elektrikleri yeniden açıldı. 3 Nisan günü, Aşkale ilçesinde Karasu- 2 HES'e ait göletin içinden geçen enerji nakil hattındaki arızayı onarmaya giden 5 TEDAŞ işçisinin bindiği deniz bisikleti alabora olmuştu. Kazada hayatını kaybeden Ustabaşı Mustafa Arifoğulları, Ahmet Sait Turan, Şahin Baykal, Feridun Öztürk ve Rıdvan Takım'ın cenazeleri törenlerle toprağa verilmişti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı