Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları

18 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, SONAR'ın yaptığı araştırmaya göre ülke genelinde en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

SONAR Araştırma tarafından "Belediye Başkanlarının Başarı Oranları" kapsamında Türkiye'de 15 büyükşehirde, büyükşehirlere bağlı 75 merkez ilçede belediye başkanlarının performanslarını ölçmek için yapılan araştırmaya göre; Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yüzde 76,2'lik oy oranıyla Türkiye çapında en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

Mart ayında yapılan araştırmada, 15 büyükşehirde ve seçmen sayısı 30 binin üzerinde olan büyükşehirlere bağlı merkez ilçelerde toplam 24 bin kişi ile yüz yüze görüşüldü

Mustafa Sarıgül'ü ilçe belediye başkanları kategorisinde sırasıyla yüzde 74.3 ile Konya-Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve yüzde 70.5 ile Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk takip ediyor. En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı ise yüzde 70.6 oy oranı ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı