Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Başbakan'ı şaşırtan istek

10 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin ziyareti sırasında ilginç bir olay yaşandı.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreninden sonra valiliği ziyaret etti.

Valilik çıkışında bir genç kızın 'Sayın Başbakanım 'diye bağırması üzerine, Başbakan korumalarından genç kızı yanına getirmelerini istedi.

Lise son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 17 yaşındaki Sedef Çiçek'le bir süre sohbet eden Başbakan Erdoğan, genç kızın isteği üzerine boyunundaki atkısını çıkararak hediye etti.

Atkıyı alınca çok mutlu olduğunu söyleyen Sedef Çiçek, 'Başbakan'ı çok seviyorum. Geçen gelişinde atkısını almak istemiştim ancak, kısmet olmamıştı, şimdi aldım. Bu atkıyı kullanmayacağım. Halen Başbakan'ın kokusu geliyor. Bunu saklayacağım 'dedi.

Başbakan Erdoğan, başbakanlık otobüsüyle Ankara'ya gitmek üzere havaalanına hareket etti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı