Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polise göre şüpheli

11 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı Sibel Can'ın 'Mağdur olarak geldim' demesine rağmen 'şüpheli'olarak sorgulandığı ortaya çıktı.

Cipine el konulan Sibel Can'la ilgili çarpıcı ayrıntı... ABD uyuşturucu bürosu DEA ile koordineli yürütülen kaçak lüks araç soruşturmasında, Sibel Can'ın Mercedes G500 cipine el konuldu. Bu olayın ardından emniyete gelen Can, yaptığı açıklamada 'Mağdur olarak geldim' dedi. Ancak ünlü şarkıcının 'şüpheli' olarak sorgulandığı ortaya çıktı.

Sanatçı olduğunu belirten Can ifadesinde, bekar ve 3 çocuklu olduğunu, 100 bin lira geliri olduğunu söyledi. Cipin ithalat süreciyle ilgili bilgi sahibi olmadığını iddia eden Can, cipi, 2008 Aralık'ta Şahin Mehmet Çelik'in sahibi olduğu Çiftkurtlar Otomotiv'den 313 bin 738 liraya satın aldığını söyledi. Can, 'Mehmet Çelik'i 15 yıldır tanırım. Firmasından birkaç kez araç satın aldım. Başkaca ticari bir ilişkim yoktur. Beğenerek aldığım cipte kampanya vardı, yanında da Honda marka araç hediye ettiler. Ben bu aracın anahtar teslimi fiyatını ödedim ve satın aldım. Ben bu konuda mağdurum' dedi. Ardından Can, cipin parasını havaleyle ödediğini söyledi ve belgelerini verdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı