Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Binbir surat hırsız...

2 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı Alış veriş merkezleri, restoran ve eğlence mekanlarında kaldırımcılık tabir edilen yöntemle çanta ve cep telefonu hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 1’i kadın 2 kişi gözaltına alındı.

Elvan S. (34) isimli zanlının 4 farklı yerde gerçekleştirdiği hırsızlık, iş yerlerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüphelinin mağdurlara adeta göstere göstere yaptığı hırsızlık, görenleri hayrete düşürdü.Beyoğlu’ndaki restoran, gece kulübü ve mağaza müşterilerine ait çanta ve cep telefonlarının çalınmasıyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlığın gerçekleştiği iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Dört iş yerinin kamera görüntülerinde hırsızlık anlarının saniye saniye kaydedildiği belirlendi. Görüntülerdeki kişinin benzer suçlardan daha önceden de 51 kez polise geliş kaydı bulunan Elvan S. olduğunu tespit eden polis, Elvan S. ve suç ortağı Veysel G.’yi (31) gözaltına alındı. Şüphelilerin benzer şekilde 8 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen şüpheliler, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

HIRSIZLIK ANLARI SANİYE SANİYE KAMERALARDA

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan hırsızlık görüntülerinde Elvan S.’nin rahat tavırları dikkat çekti. Üç arkadaşın oturduğu masaya yaklaşan Elvan S., ortam çok kalabalık olmamasına rağmen rahatça masadan çantayı alıp uzaklaştı. Bir başka görüntüde, bir barda oturan 2 kişinin yanına yaklaşıp sandalyesine masalarının yanına çeken şüpheli, mağdurun başka bir yöne bakmasını fırsat bilip saniyeler içerisinde masadaki telefonu çaldı. Bir alış veriş merkezinden çanta hırsızlığı yaparken de görüntülenen Elvan S. bir mağazada da alış veriş yapıyormuş gibi davranıp çantayı çaldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı