Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Düğünden diyalize

25 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı Fethiye’de, üç ay önce Özel Fethiye Diyaliz Merkezinde tanışan Şebnem Ekici (23) ile Mustafa Binkanat (43), diyaliz hastalarının ve çalışanlarının katıldığı düğünle dünya evine girdi.

Fethiye'ye yaz tatili için gelerek yerleşen böbrek hastası Gaziantepli Şebnem Ekici, tedavi gördüğü Özel Fethiye Diyaliz Merkezi'nde, 3 yıldır böbrek yetmezliği çeken Bursalı Mustafa Binkanat'ı diyaliz merkezinde görüp etkilendi. İki böbrek hastası sık sık aynı merkezde görüştüğü için bu görüşmeler önce arkadaşlığa ardından aşka dönüştü.Böbrek hastası Mustafa Binkanat, Şebnem Ekici'ye evlenme teklif edip kabul edilince diyaliz merkezi yetkilileri ile birlikte düğün hazırlıkları yapıldı.Şebnem Ekici ve Mustafa Binkanat, Fethiye Diyaliz Merkezi bahçesinde düzenlenen sade bir törenle evlendi. Çiftin düğününe, ailesi, yakınları ile arkadaşları ve diyaliz merkezinde çalışanlar katıldı.

Düğün boyunca dans edip oynayan çifte, arkadaşları eşlik etti. Takı merasiminin yapıldığı törende çift, 'Şebnem ve Mustafa' yazılı düğün pastasını kesti. Pasta kesiminin ardından çift düğüne katılanlar ile birlikte bol bol oynadı. Düğünün ardından gelin ve damat birlikte diyalize girerlerken çift çok mutlu olduklarını söyledi.

Mustafa Binkanat, Fethiye’de tanıştıkları için buraya yerleşme kararı aldıklarını, çok mutlu olduklarını söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı