Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şarjlı pil için 3 kişi öldürdü

1 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki ünlü bir alışveriş merkezinde akıl almaz bir cinayet işlendi.

Mağazadan şarjlı pil çaldığı iddiasıyla güvenlik odasına alınan şahıs, 3 kişiyi öldürüp 1 kişiyi ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Mağazanın güvenlik görevlisi tarafından şarjlı pil çaldığı iddiası ile güvenlik odasına alınan müşteri, 3 kişiyi silahla vurarak öldürdü. Olayda tesadüfen olay mahalinde bulunan bir kişi de ağır yaralandı.

Cinayetlerin ardından görüntüleri basına dağıtan Karavan Alışveriş Merkezi yöneticileri, güvenlik görevlilerini öldüren şahsın başına para ödülü koydu. Saldırganın başına 12 bin 500 dolar para ödülü koyan alışveriş merkezi yetkilileri, şahsı gören, duyan ya da hakkında herhangi bilgi sahibi olan vatandaşların para ödülünü alabileceklerini duyurdu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı