Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bayramı mesaide geçirenler

21 Ağustos 2012 Salı günü yayınlandı Edremit’te çıkan sazlık yangınında bir araya gelen itfaiyeciler bayramlaşıp birbirlerine şeker ikram etti.

Balıkesir’in Edremit ilçesi Zeytinli beldesi sazlık alanda çıkan yangın için olay yerine gelen Zeytinli Edremit ve Akçay belediyelerine ait itfaiye ekipleri, rüzgarın da etkisiyle büyüyen sazlıktaki yangına müdahale etmekte güçlük çekti. Sazlık etrafında gerekli önlemleri aldıktan sonra yangının çevreye yayılmaması için mücadele veren itfaiye ekipleri, bazı yerlere ulaşamayınca Edremit Orman İşletme Müdürlüğü’nden yardım istedi. Yangın mahalline gelen orman işletmenin arazözü gerekli soğutmayı yaparken, itfaiye ekipleri çevrede gerekli önlemi aldı. O esnada itfaiye ekiplerinin birbirlerine bayram şekeri ikram edip bayramlaşmaları dikkat çekti. “Bizim de kaderimiz böyle” diyen itfaiye ekipleri, “24 saat hizmet ediyoruz ancak arkadaşlarla bayramlaşabildik.” dediler. Sazlık yangınında bayramlaşan itfaiye ekipleri, daha sonra soğutma çalışmalarına kaldıkları yerden devam etti. Yaklaşık 20 dönüm yerin yandığı yangına Edremit, Zeytinli, Akçay Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra Edremit Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait bir arazöz de destek verdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı