Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tekirdağ'da cinayet gibi kaza

30 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı Tekirdağ’da, feribottan araçları ile denize düşerek yaşamlarını yitiren Eriş ailesi, İzmir’in Ödemiş ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı.

Tekirdağ’da, 23 Haziran’da dünya evine girmeyi planlayan kızları Selvi Eriş ve oğulları Uzman Çavuş Mustafa Gülhan’ın düğün hazırlıklarına yardımcı olmak isteyen Eriş ve Gülhan ailesi memleketlerinde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinden arabalı vapurla Tekirdağ Limanı’nda 41 E 7190 plakalı otomobilleri ile denize düşerek yaşamlarını yitiren Eriş ailesi için İzmir’in Ödemiş ilçesi Anafartalar Mahallesi Hamdi Bey Camii’nde öğle namazını müteakiben cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninde Eriş ailesinin oğulları Ümit ve Bilal Eriş hazır bulunurken, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Sessizliğin ve gözyaşlarının hakim olduğu cenaze töreninde 49 yaşındaki Aysel Eriş ve hayat arkadaşı 51 yaşındaki Vecdet Eriş son kez yan yana kılınan cenaze namazında bir araya geldi. Musalla taşına konulan Vecdet Eriş’in tabutu üstüne beyaz mendil, Aysel Eriş’in de tabutunun üstüne mor tülbentinin konulduğu dikkat çekti. Eriş çifti kılınan cenaze namazının ardından Ahrandı Mezarlığı’na defnedildi.

İHMAL VAR Emekli öğretmen Vecdet Eriş’in öğrencilerinden Ulutan Torun, öğretmeninin cenazesini uğurlamaktan dolayı son derece üzüntü yaşadığını dile getirerek "Burada kesinlikle bir ihmal var. Hayırlı bir iş için gittiler ama cenazeleri geldi. Başka ölümler olmasın artık. Orada alınacak tedbirler neyse bir an önce alınsın ve yapılsın" diye konuştu.

Eriş çiftinin oğulları Bilal Eriş de, anne ve babalarının ölümlerine ilişkin herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı