Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İtalyan voleybolcunun sır ölümü

30 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı Yabancı uyruklu bir kadın, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’nden atlayarak intihar etti.

Köprü ortasında bırakılmış bir araçla karşılaşan polis, aracın Giulia Albini isimli İtalyan bir kadını tarafından rent a car’dan kiralandığı ortaya çıkardı. Sabah saatlerinde Kandilli açıklarında yabancı uyruklu bir kadına aitceset bulundu.

Polis kaynaklarına dayanan bilgilere göre intihar gece saat 01.30 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde gerçekleşti. Köprü Koruma Polisi, gece bir kişinin korkuluklardan sarktığını belirledi. Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası'na geçiş yönünde otomobilini köprü üzerinde park eden bir kişinin atladığı tespit edildi.

Deniz polisi bir arama çalışması yaparken, köprü ortasında bırakılan 34 HL 4887 plakalı “Renault” marka otomobili Kavacık Polis Merkezi önüne çekti. Araç üxerinde incelemelerde bulunan emniyet güçleri, yapılan araştırmada otomobilin rent a cardan Giulia Albini isimli İtalyan uyruklu bir kadın tarafından kiralandığını belirledi.

Deniz yüzeyinden yapılan aramada atlayan kişiye gece rastlanmazken, sabah saatlerinde Kandilli açıklarında yabancı uyruklu bir kadın cesedi bulundu.

Polis, sabah saatlerinde bir balıkçı tarafından fark edilerek polise bildirilen kadın cesedinin, gece köprüden atladığı düşünülen İtalyan asıllı Giulia Albini’ye ait olduğunu düşünüyor.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, nihai sonucun ceset ve araç üzerinde yapılan delil çalışmalarından sonra ortaya çıkacak .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı