Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

O cinayet böyle işlendi

15 Mayıs 2013 Çarşamba günü yayınlandı Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın bıçaklanma anı mobese kamerasına yansıdı.

Görüntülerde metrobüs durağına arkadaşını bırakan zanlı Yusuf Ortak, çıkışta Fenerbahçe taraftarları ile tartışıyor. Bıçağını çıkararak sallamaya başlayan Ortak, bir süre Fenerbahçe taraftarlarını kovalıyor. Ortak bu sırada Burak Yıldırım'ı bıçaklıyor.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dönüşünde Edirnekapı Metrobüs istasyonunda Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın ölümü ile sonuçlanan kavga mobe kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kayıtlar maç sırasında cinayet zanlısı Yusuf Ortak'ın Fatih'te bir kahvehane önünde Galatasaray formalı görüntüsü ile başlıyor.

Arkadaşı ile birlikte Fevzipaşa Caddesi'nde yürüyen Ortak, Edirnekapı Metrobüs istasyonuna geliyor. Arkadaşını uğurlayan zanlı Yusuf Ortak, metrobüs merdivenlerinden çıkan Fenerbahçeli grup ile karşılaşıyor. Bu sırada aralarında Burak Yıldırım'ın da bulunduğu Fenerbahçe taraftarları ile tartışan Ortak, bıçağını çıkartarak sallamaya başlıyor. Fenerli taraftarları kovalayan Ortak, Burak Yıldırım'ı bıçaklıyor. Ortak son olarak cinayet sonrası Galatasaray formasını çıkarmış bir şeklide görülüyor.

POLİS SARAİ SİERRA CİNAYETİNDE UYGULADIĞI YÖNTEMİ İZLEDİ


Olay sonrası güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen polis, Yusuf Ortak'ın görüntülerine ulaştı. ABD'li turist Sarai Sierra cinayetinde uyguladığı yöntemle güvenlik kameralarını cinayet saatinde geriye doğru giderek saatlerce izleyen polis, zanlı Yusuf Ortak'ın kan izini takip etti. Yusuf Ortak'ın benzi istasyonuna girdiğini belirleyen polis, izleri takip ederek cinayeti aydınlattı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı