Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Trafik terörü can aldı

28 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı Kocaeli TEM Otoyolu'nda tünelde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Kaza, otoyolun Gültepe mekvinde meydana geldi. Tünel içerisinde meydana gelen kazaya 4 araç karıştı. Tünel içinde Ankara istikametinde meydana gelen kaza yerine, trafik ve itfaiye ekipleri de ulaşmakta güçlük çekti. İtfaiye, ambulans ve polis ekiplerinin olay yerine ulaşabilmesi için yolun İstanbul istikameti araç trafiğine geçici olarak kapatıldı.
Kazada Adem Ceylan hayatını kaybederken, yaralı 12 kişi ambulanslarla Seka Devlet Hastaneleri ile Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle Ankara istikametine giden araçlar TEM'in batı turnikelerinden, İstanbul istikametine gidenlere de Uzunçiftlik ve Kandıra turnikelerinden D-100'ün İzmit kent içi geçişlerine yönlendirildi. Kaza yapan araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldıktan sonra kapanan TEM Otoyolu Ankara istikameti tamamen ulaşıma açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı