Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

5 kaza: 4 ölü, 3 yaralı

17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Malatya’da otomobilin kamyonla kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza anı saniye saniye kameraya kaydedildi.

Malatya 'da meydana gelen kazada il merkezi Kışla Caddesi üzerinde idiaya göre; Burak Kılıç (20) idaresindeki 58 DE 581 plakalı otomobil, Atatürk Anıtı istikametine seyir halinde iken aşırı hız ve kontrolsüzlük sonucunda sol şeride geçerek karşı istikamette gelmekte olan F.İ.B: (26) yönetimindeki 06 YA 7740 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpışmıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Burak Kılıç ile birlikte otomobilde bulunan Hasan Alimoğlu (20) ve Engin Günay (25) kaza yerinde hayatını kaybetmişti.

Feci kaza anının kameraya saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı. Kamera kayıdına göre, otomobilin aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak, zık zık çizerek karşı şeritte, kısa bir süre önce park halinde iken seyir haline geçen kamyon ile kafa kafaya çarpışıyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı