Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Akil adamlar eleştirisi

26 Mart 2013 Salı günü yayınlandı MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Akil Adamlar Komisyonu’na ilişkin ismi komisyon üyeliği için geçen oyuncu Kadir İnanır’a atıfta bulunarak, “Zaten buna kim inanır diye soruyorlardı, Kadir İnanır” esprisini yaptı.

Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında barış sürecini eleştirdi.

Siyasiler için şeref ve haysiyetin harcanacak bir şey olmadığını belirten Vural, “Bizde bozdur bozdur harca. Biz bu fikrin haysiyet ve şerefini koruyarak geldik. Sen hangi şeref ve haysiyeti koruyarak buraya geldin? Öcalan ile bunlar ameliyat masası kurmuşlar. Devleti kesiyorlar, ülkeyi bölüyorlar” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın PKK’nın silahı bıraktıktan sonra sürecin başlayacağı yönündeki sözlerini anımsatan Vural, “Silahları bıraktıktan sonra ne süreci? Bunlar göz boyamacı taktik. Pazarlıklar var, silah bırakma çulunu serdiler. Şimdi de İsrail çulunu seriyorlar. Bu süreç millete kış, PKK’ya bahardır” diye konuştu

Vural, basın toplantısında soruları da yanıtladı. İsrail’in özür dilemesi ile ilgili soru üzerine Vural, “Zamanlaması oldukça ilginç. Tarzan zorda, yetiş İsrail” dedi.

Akil Adamlar Komisyonu’nun kurulmasına ilişkin bir gazetecinin ‘Komisyonda Kadir İnanır gibi isimler var. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna espri ile karşılık veren Vural, “Zaten buna kim inanır diye soruyorlar, Kadir İnanır” dedi.

Vural, basın toplantısının bir bölümünü bir grup PTT çalışanı ile yaptı. PTT hizmetlerinin serbestleştirmesini öngören kanun tasarısı sonucunda birçok PTT çalışanının işsiz kalacağını belirten Vural, bu tasarıya tepki gösterdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı