Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Sızdırma partimiz üzerinden''

10 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı İmralı tutanaklarının sızdırılması soruşturmasında sona geldiklerini belirten BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş "Milletvekili ve parti organları tarafından sızdırılmamış. Partimiz üzerinden elde edildiği anlaşılıyor’’ dedi.

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, İmralı tutanaklarının sızdırılması konusunda açıklamalarda bulundu.

2. İmralı görüşmelerinin Milliyet gazetesinde yayınlanması infial yarattı. Tutanakları kimin sızdırdığı muamma iken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün 'tutanakaları kimin sızdırdığını biliyoruz, medyadan bazı arkadaşlar bunu açıklayacak. Onlar açıklamazda biz açıklayacağız' demişti.

Bunun üzerine Selahattin Demirtaş bir açıklama yaptı. BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş "Avrupa ve Kandil’den mektupların cevabı henüz gelmedi. Kamu görevlileri önümüzdeki hafta içinde serbest bırakılacak. İmralı’ya gidecek olan 3. heyette isim sıkıntısı yok. Eşbaşkanlar talebimiz var ama onlar olmazsa aynı heyet de gidebilir. İmralı tutunaklarının partimiz üzerinden sızdırılmadığı anlaşılmıştır. Milletvekili ve parti organları tarafından sızdırılmadı" dedi. ve ' Avrupa ve Kandil'den mektupların cevabı henüz gelmedi. Kamu görevlileri önümüzdeki hafta içinde serbest bırakılacak. İmralı'ya gidecek olan 3. heyette isim sıkıntısı yok. Eşbaşkanlar talebimiz var ama onlar olmazsa aynı heyet de gidebilir. İmralı tutunaklarının partimiz üzerinden sızdırıldığı anlaşılmıştır.' dedi.

NOTLARI SIZDIRANLARI SALI GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, basına sızdırılan 'İmralı Tutanakları' ile ilgili yürüttükleri soruşturmada sona geldiklerini belirterek, en geç salı günü bazı sonuçları kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal paylaşım sitesi Twiter hesabından bugün attığı Twiter ile basına sızdırılan İmralı tutanakları ile ilgili, yaptıkları soruşturma hakkında bilgi verdi. Daha önce bazı basın yayın organlarında, tutanakların bazı BDP'li milletvekilleri tarafından basına sızdırıldığı yönündeki söylemleri kabul etmediğini ifade eden Demirtaş, takipçilerine şunları yazdı:

'İmralı tutanakları vekillerimizden hiç biri tarafından sızdırılmamıştır, vekillerimizin zan altında tutulmasını asla kabul etmiyoruz. Bu konuya dair yürüttüğümüz soruşturmada sona geldik, en geç salı günü bazı sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız.'


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı