Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yenikapı-Halkalı iptal

2 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı İstanbul'da şehir içi ulaşımının emektarı banliyöler hizmete ara verdi.

Devlet Demir Yolları'nın (TCDD) banliyölerin yüzeysel metroya dönüştürülerek sayılarının artırılması çalışmaları için trenler bugünden itibaren Kazlıçeşme - Halkalı arasında çalışmayacak. Uygulamadan habersiz olan vatandaşlar ise istasyonlardan geri dönmek zorunda kaldı. Marmaray çalışmaları nedeniyle uygulamaya başlanan programda trenler, Sirkeci-Yedikule-Sirkeci arasında işletilecek. 15 dakikada bir tren seferlerinin yapılacağı bu hat dışında yolcu ve yük taşıyan tren seferlerinin tamamı iptal edildi.

TCDD, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü , İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Yenikapı- Halkalı parkurundaki ulaşım ise otobüslerle sağlanacak. TCDD'den yapılan açıklamaya göre tren seferleri iptal edilen Halkalı-Küçükçekmece ile Küçükçekmece-Yenikapı arasında İETT otobüsleri ek seferler koyarak yolculara hizmet verecek.

Ancak uygulamadan habersiz vatandaşlar, sabah işe gitmek için geldikleri istasyonların kapalı olduğunu görünce şaşkınlık yaşadı. İstasyonlardan geri dönmek zorunda kalan yolcular, seferlerin iptal edildiğinden haberdar olmadıklarını belirterek, otobüs ya da diğer toplu taşıma araçlarını kullanmak durumunda kalacaklarını söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı