Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Taraftarlar Stadı Karıştırdı

30 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı Tokat'ta Bafraspor ile Çorumbelediyespor maçı sonrasında olaylar çıktı, 1 polis yaralanırken, 4 taraftar gözaltına alındı.

TFF BAL Ligi 3. Grup Şampiyonu 1930 Bafraspor ile Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grup Şampiyonu Çorum Belediyespor, TFF 3. Lig'e yükselme maçını Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda yaptı. Çorumbelediyespor 16. dakikada Mehmet Keleş'in golle ilk yarıyı galip kaparken, ikinci yarıda skor değişmedi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Çorumbelediyespor taraftarı sevinç yaşarken, Bafraspor seyircisi bulundukları tribün koltuklarını kırıp sahaya atmaya başladı.

Yaşanan gerginlik saha dışında da devam etti. Araçlarınabinmek üzere stadyumun arkasına yönelen taraftarlarla polis arasında gerginlik yaşandı. Polisin biber gazı ile müdahale ettiği olayda taraftarlar polise taş attı. Bu sırada çevik kuvvet polislerinin üzerine yürüyen bir taraftara polisin müdahalesi sert oldu. Bu arada atılan taştan bir polis memuru yaralanırken, bir polis memuru da biber gazından etkilendi. Polis taraftarların araçlarını durdurarak 4 taraftarı gözaltına aldı. Yaşanan gerginlik güçlükle yatıştırılırken, taraftarlar polis eskortu eşliğindekentten ayrıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı