Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çevik Bir böyle alındı

13 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı 28 Şubat soruşturması kapsamında gözaltına alınan emekli Orgeneral Çevik Bir'in de aralarında bulunduğu 9 kişi, THY'nin tarifeli seferiyle Ankara'ya götürüldü.

28 Şubat soruşturması kapsamında İstanbul'da evinde arama yapılan aralarında emekli Orgeneral Çevik Bir'in de bulunduğu 9 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Çağlayan Adliyesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra Atatürk Havalimanı'na getirildi.

Emekli Orgeneral Çevik Bir'in içerisinde bulunduğu araba, aprona girerek uçağın altına yanaştı. Zanlılar, uçağın rötar yapması nedeniyle yaklaşık 40 dakika polis minibüsünün içerisinde bekledi. Bu sırada susayan zanlılara polis tarafından uçaktan alınarak su verildi.

Zanlılar daha sonra uçağa bindirildi. Zanlılarla birlikte 9 polis de Ankara'ya gitti. Emekli Orgeneral Çevik Bir'in de aralarında bulunduğu 9 kişiyi taşıyan uçağın Ankara'ya hareket etmesi bekleniyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı