Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sağanak yağış - lodos uyarısı Haberi 

31 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı İstanbul’da başlayan sağanak yağmur etkili oluyor.

Güneşli bir haftanın ardından öğle saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşların ıslanmayı göze alarak yağmurun tadını çıkardıkları gözlendi.

Güneşli günlere alışan İstanbullular öğle saatlerinde etkili olan yağmurla ıslandılar. Meteroloji yetkililerinin uyarısıyla şemsiyelerini yanında taşıyan İstanbulluların yağmurun tadını çıkardıkları gözlendi.

Bazı vatandaşlar ise yağmurda ıslanmamak için saçak altları ve duraklara sığındı. Devlet Meteroloji İşleri Genel Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, bugün kuzeybatı kesimlerde başlayacak yağışların zamanla ülke genelinde görüleceğinin tahmin edildiğini bildirdi.

Yetkililer, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Çankırı ile Ankara ve Eskişehir'in kuzey çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmasının beklendiğini ifade eti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı