Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İstihbaratta yeni oluşum

22 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı İstihbaratta sessiz devrim tamamlandı. MİT, polis, asker ve istihbarat toplayan tüm kurumlar arasında koordinasyonu sağlayacak olan birim Pazartesi günü çalışmaya başlıyor.

Yıllardır istihbarata birimleri arasında yaşanan rekabet ve birbirlerinden istihbarat saklama olayları tarihe karışacak. Uludere olayları sonrası, Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla yeni bir birim oluşturuldu.

ERDOĞAN'IN TALİMATIYLA KURULDU
Erdoğan'ın talimatıyla kurulan İstihbarat Koordinasyon Merkezi, istihbarat toplayan tüm kurumlardan aldığı bilgileri bir havuzda toplayacak. İstihbarat Koordinasyon Merkezinde toplanan bu bilgiler operasyon birimlerine aktarılarak daha başarılı sonuçlar elde edilecek.

İSTİHBARATA ÖZEL BİRİM
20 kişiden oluşan birimde çalışanlar kişiler ise tecrübeli İstihbarat uzmanı. 4 ayrı kurumdan özel olarak seçilen bu istihbaratçılar kurumlar arasındaki bilgileri toplayacak.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı