Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İran altınlarına operasyon

3 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Amasya'da bir süre önce kaçak sigara taşındığı için el konularak emniyet müdürlüğü bahçesine çekilen otobüste, avukatların aracın teslimi konusunda aceleci davranmalarından şüphelenen polis detaylı arama yapınca, piyasa değeri yaklaşık 1,3 milyon lira olan 13 kilo altın bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Amasya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık iki hafta önce yol uygulaması sırasında durdurdukları 04 D 4689 plakalı yolcu otobüsünün bagaj kısmında, yurda kaçak yollarla sokulan 7 bin paket sigara ele geçirmişti.

Güvenlik güçleri, soruşturma kapsamında el konularak Amasya Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekilen yolcu otobüsünün firmaya teslim edilmesi için avukatların aceleci davranmasından şüphelenerek araçta detaylı arama yaptı.

Arama sonucu, otobüsün motor kısmına yakın bir bölümde yer alan ve içerisinde kriko, takoz gibi araçların olduğu alet çantasında toplam 13 kilo altın bulundu.

İran'dan yurda sokulduğu tespit edilen altınlara el koyan polis, otobüsün iki şoförü ve iki muavini hakkında yeniden inceleme başlattı.

Soruşturmanın sürdüğü, ele geçirilen altının piyasa değerinin yaklaşık 1,3 milyon lira olduğu bildirildi.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Yayıncı: Orhan Topal


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı