Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Taksim'e üst Geçit

26 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı Taksim Meydanı'nı yayalaştırma projesi kapsamındaki çalışmalarda, yoldaki barikatların vatandaşı olumsuz etkilemesi üzerine, geçici üst geçit yapılıyor.

Üst geçidin önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor. Taksim Meydanı'nı yayalaştırma projesi dahilinde çalışmalar devam ederken, bu çalışmalardan en çok vatandaşlar etkilenmişti. Barikatlarla kapatılan alanın çevresini dolaşmak istemeyen vatandaşlar, barikatların altından ve üstünden atlayarak geçişlerini sağlamış ve ilginç görüntüler oluşmuştu. Yaşanan olayların ardından Taksim Meydanı için geçici bir çözüm bulundu. Yayalar, Talimhane'yle otobüs durakları arasındaki kapalı alanı, üst geçitle aşacak. Çalışmalar başlarken, üst geçidin önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor.

Taksim Meydanı'nda simitçilik yapan bir esnaf, "Yayaların daha rahat geçmesi için üst geçit yapılıyor. İnsanlar açısından daha iyi olacak. Üst geçidin Pazartesi günü açılacağı söyleniyor" dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı