Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Öğrenciler ortada kaldı

12 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı Hakkari'de izinsiz gösteri yapan terör örgütü yandaşları, içinde çocukların da bulunduğu araçlara taşlarla saldırarak bazı otomobillerin camlarını kırdı.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının 14. yıl dönümünü bahane eden bir grup terör örgütü yandaşı, kent merkezinde izinsiz gösteri yaptı. Göstericiler trafiğe kapattıkları yoldan geçen araçları durdurup kimlik kontrolü yaptı. Göstericiler, bazı araçların durmaması üzerine içinde küçük çocukların olduğu bir aracın arka camlarını kırdı. Araç sahibi göstericilere "Bunlar Allah'tan korkmuyorlar, arkada küçük çocuklar olduğu halde bize taş atıp aracın camını kırdılar." diyerek tepki gösterdi.

Akşam saatlerden bir grup gösterici, hastane yolu ve çevre yolu üzerinde toplanan grubun ateş yakarak yolu trafiğe kapatması üzerine, güvenlik güçleri, göstericileri dağıtmak için biber gazı ve basınçlı su ile müdahalede bulundu. Olayların yer yer devam ettiği yerlere çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi. Ara sokaklara dağılan göstericiler, yeniden bir araya gelerek polise taş ve molotof kokteyli ile saldırdı.Çok sayıda zırhlı aracın görev aldığı bölgedeki olaylar, ara sokaklarda devam ediyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı