Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Onb. Sarmusak anlattı

9 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı Batı Çalışma Grubu belgelerini Emniyet İstihbarat’a sızdırdığı iddiası ile yargılanan ve beraat eden Kadir Sarmusak, “'Mahkemem bittiği gün 'Türkiye'de her şey değişiyor.

Artık bugünden Sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' demiştim. Aradan 15 yıl geçti, hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Artık askeri sır diye bir şey de kalmadı.” diye konuştu.

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma 28 Şubat Alt Komisyonu, 28 Şubat’ta Deniz Kuvvetleri'nde asker olan Onbaşı Kadir Sarmusak’ı dinledi. Sarmusak, çıkışta gazetecilere yaptı açıklamada, ''Mahkemem bittiği gün, 'Türkiye'de her şey değişiyor. Artık bugünden Sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' demiştim. Aradan 15 yıl geçti, hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Artık askeri sır diye bir şey de kalmadı.” dedi.

İyi bir noktaya gelindiğini kaydeden Sarmusak, “Üstüme düşen görevi, bana ne verildiyse onu yapmaya çalıştım, onların talep etiği doğrultuda. Vatana olan Son görevimi de yaptığımı düşünüyorum. 15 yıl boyunca birçok kişi konuştu.

Ne kadar çok konuşuluyorsa o kadar bilgi kirliliği oluyor. Bilgi kirliliği, toplum mühendisliği devam ediyor bu şekilde. Somut şeylerle konuşursanız sıkıntı olmaz. Bilgiyi kirletirseniz, olanı da saptırmış oluyorsunuz.'' diye konuştu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı