Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kurthan Hoca da gitti

18 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kurthan Fişek, İstanbul'da hayatını kaybetti.

“Sıfırcı hoca” olarak bilinen 70 yaşındaki Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kurthan Fişek, Bebek’teki evinde sabaha karşı saat 02.00 sıralarında hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, nefes darlığı rahatsızlığı olan Fişek gece rahatsızlanınca eşi Neyran Fişek hemen sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine iki ambulans sevk edilirken, Fişek yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

Neyran Fişek, bugün Bebek’teki evinde taziyeleri kabul etti. Aileye taziye ziyaretinde bulunan gazeteci-yazar Mehmet Yakup Yılmaz, “Kendisi ‘sıfırcı hoca’ olarak bilinirdi ama bu sıfırcı hoca olarak bilinmesi üniversitede sıfır verdiğinden değil, Aktüel dergisinde biz ona bir köşe yapmıştık. Orada da her hafta bir siyasiye not verirdi ve sıfır verirdi. O yüzden sıfırcı hoca olarak bilinirdi. Kendisiyle en Son bu yaz görüşmüştük. Demek ki bu Son yazımızmış” dedi.

Kurthan Fişek için çarşamba günü Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tören düzenlenecek. Daha Sonra Fişek, Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Son yolculuğuna uğurlanacak .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı