Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Emniyet Binasına Saldırı

9 Eylül 2012 Pazar günü yayınlandı Antalya'nın Alanya ilçesine helikopterle gelen polis ekibi, beraberindeki terör örgütü üyesi olduğu iddia edilen tutuklu bir kişi ile tarihi Alanya Kalesi'nde ve Toros Dağları eteklerinde arama yaptı.

Toros Dağları eteklerinde 20 el bombası, 11,2 kilogram A4 patlayıcı, 4 adet Kalaşnikof, 5 adet uzaktan kumandalı bomba düzeneği, 200 adet mermi ve 5 elektrikli fünye ele geçirildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yaklaşık 10 kişilik ekibi taşıyan bir polis helikopteri, dün saat 13.00 sıralarında Alanya Kalesi'nin bulunduğu yarım ada ve çevresinde birkaç tur attıktan sonra Milli Egemenlik Stadı'na iniş yaptı. Beraberinde terör örgütü üyesi tutuklu bir kişinin de olduğu iddia edilen polis ekibi, Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleriyle birlikte otomobillerle önce Alanya Kalesi'ne çıktı. Süleymaniye Camii ve Ehmedek mevkiinde arama yapan polis ekipleri, kale surlarına yakın bir ağacın altında da kazı yaptı. Aramalara Asya adlı eğitimli polis köpeği de katıldı.

Daha sonra Hacı Mehmetli Mahallesi Toros Dağları eteklerinde de gece arama yapıldı. Yapılan aramalarda 20 el bombası, 11,2 kilogram A4 patlayıcı, 4 adet Kalaşnikof, 5 adet uzaktan kumandalı bomba düzeneği, 200 adet mermi ve 5 elektrikli fünye ele geçirildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı