Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Evlatlarına koştular...

20 Ağustos 2012 Pazartesi günü yayınlandı Şehit yakınları, Ramazan Bayramı arifesinde şehitlikleri ziyaret ederek dualar etti.

Şehit aileleri bu yıl da bayramı buruk karşılıyor. Sabahın erken saatlerinde Edirnekapı Şehitliği'ne gelen şehit aileleri, yakınlarının mezarlarını ziyaret etti. Şehit aileleri, mezarların bakımlarını yapıp ve kurumuş yaprak ve dalları temizledi. Bu sırada şehitlikte görevli askerler de şehit ailelerine çikolata ikram ederek, bazı ailelerin mezar bakım ve temizliklerine yardım etti. Mezar başlarında Kur'an-ı Kerim ve Yasin-i Şerif okuyan şehit aileleri ve yakınları Ramazan Bayram öncesi bir Arife Günü’nü daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadı.

Şehit Hakan Argun’un annesi Bergüzar Akkor, “Acılı bir zaman. Onlar bize geleceğine, biz onlara gidiyoruz. Onun yaşıtlarını, arkadaşlarını görüyorsun. Büyük üzüntü oluyor. Bunun kökünü kessinler. Her akşam o şehitleri bayrak içinde görüyoruz. Bu büyük üzüntü oluyor. Gözlerimizden hep yaş akıyor. Kimi zaman onu yoklukla büyüttük. Ekmeğini de veremedik. Ama yine büyütüp askere gönderdik. Ama askeriye bize gönderemedi” dedi

Abla Deniz Argun ise, yeni şehitlerle birlikte acılarının arttığını söyledi.

Şehit babası Saim Duran ise, “İlahi takdir diyoruz napalım” derken, eşi ise gözyaşlarını tutamayarak, “Onu bekliyordum. O gelmediği için ben geldim. Çok üzgünüm” diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı