Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

3 Polisi Yaraladılar

12 Ağustos 2012 Pazar günü yayınlandı Hatay’ın Yayladağı ilçesindeki Suriyeli sığınmacıların konakladığı kampın önünde çıkan arbedede 3’ü polis 1’i Suriyeli olmak üzere 4 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Yayladağı 1 No’lu Konaklama Tesisleri'nde kalmadıkları halde zorla girmek isteyen Suriyelilerle polis arasında tartışma çıktı. İçeriye alınmayan gruptaki Suriyelilerin kamp içindeki yakınları da olaya müdahale edince olay büyüdü. Yaşanan arbede sırasında bir polisin belindeki tabancayı alan bir Suriyelinin rastgele ateş açması sonucu polis memuru Ahmet A. kolundan yaralandı, diğer polis memurları Zülküf B. ve Lütfü Ç. de Suriyeliler tarafından darp edildi. Kavgada bir Suriyelinin de hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Kavgada kolundan yaralanan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı ve Antakya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Polis, çadır kent etrafında güvenlik önlemlerini artırdı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı