Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hasta yakınından dayak!

4 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı Son günlerde gündemden düşmeyen sağlık çalışanlarına yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 3.Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. Refik Demirtunç, bir hastanın yakını tarafından darp edildi. Saldırıya uğrayan Doç. Dr. Refik Demirtunç, Doğancılar Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Olay sabah saat 09.30 sıralarında, 3. Dahiliye Kliniği'nde yaşandı. Tedavi için eşini hastaneye getiren Veli Özdemir, henüz açıklanmayan bir nedenle Doç. Dr. Refik Demirtunç'a saldırdı. Demirtunç'a tekme tokat saldıran Veli Özdemir, çevredeki vatandaşlar ve sağlık çalışanları tarafından güçlükle engellendi. Etkisiz hale getirilen Özdemir, polis tarafından gözaltına alındı. Doğancılar Polis Mekezi'ne götürülen Özdemir'in adliyeye çıkartılacağı belirtildi. Saldırıya uğrayan Doç. Dr. Refik Demirtunç ise darp raporu aldıktan sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Karakol çıkışı gazetecilere açıklama yapmak istemeyen Demirtunç'un konuşmak için ilgili makamlardan izin alamadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı