Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yerli üretim metro araçları

12 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Ankara'da metro araçları üretim tesislerinin temel atma törenine katıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım törende yaptığı açıklamalarla Ankaralılara müjdeler verdi. Bakan Yıldırım, Esenboğa Havalimanı Kızılay arasında raylı sistemin yapılacağını söyledi.

Esenboğa Havalimanı'na Metro Hattı


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da metro hattını Esenboğa Havalimanı'na bağlamak için yıl sonuna kadar projelerin tamamlanacağını, gelecek sene de hattın yapımı için harekete geçileceğini bildirdi.

Törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Ankara Milletvekilleri, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Siyaset Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yenimahalle Belediye Başkanlığı için adı geçen Ümit Kaya, Ak Parti Ankara İl sosyal işler başkanı Doğan Çağatay, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Ankisad Başkanı Harun Akça, Kızılçamsiad Başkanı Erol Gökmen ve çok sayıda işadamları katıldıl.







HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı