Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şubat'ta mazeret ataması var

31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şubat ayında sağlık ve eş durumuyla ilgili öğretmen atamalarının yapılacağı müjdesini AK Parti Grup Toplantısı'nda verdi. Erdoğan, öğretmenler için Şubat'ta mazeret ataması yapacaklarını belirtti.

Şubat ayıyla ilgili eş durumundan atama konusunun sürekli önlerinde bir soru işareti olarak durduğunu ve bunu çözmek için Milli Eğitim Bakanı'na talimat verdiğini belirten Erdoğan,'Öğretmenlerimiz çok yakından ilgilendiren müjdeyi açıklamak istiyorum. Bildiğiniz gibi öğretmenlerin mazeret atmaları yaz aylarında yapılıyordu. Biz bu şubat ayında sağlık ve eş durumu olmak üzere atamaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıntılar öğleden sonra MEB sitesinden açıklanacak' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyaretinden dolayı dün gerçekleştirilemeyen AK Parti Grup Toplantısı'nı bugün yaptı. Erdoğan, konuşmasının başında Katar ziyareti konusunda da bilgi verdi. Erdoğan, Katar'da ikili ilişkilerin yanı sıra özellikle Suriye konusunda da görüşmelerde bulunduklarını söyledi.

Erdoğan, Katar ile Suriye konusundaki düşüncelerin örtüştüğünü dile getirdi.Katar'da Yunanistan Başbakanı Samaras ile görüşme gerçekleştirdiğini de sözlerine ekledi. 5 Mart'ta Yunanistan ile Yüksek Düzeyli İşbirliği Toplantısı'nı gerçekleştireceklerini bildirdi. Erdoğan, Yunan meslektaşına Batı Trakya'daki Müslüman Türk azınlığı ile ilgili endişelerini net bir şekilde ifade ettiklerini aktardı. Erdoğan, Yunanistan'ın söz konusu azınlıklara yönelik uygulamalarını'hakkaniyetli' bulmadıklarını ifade etti.

Erdoğan'a konuşmasının başlarında bir de not iletildi.

YENİ BAKANLAR GRUP TOPLANTISINDA

Yeni bakanlar da grup toplantısında yer aldı. Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve görevi devrettiği toplantıda Mehmet Müezzinoğlu yan yana oturdu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı