Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hırsızın ''pes'' dedirten yöntemi

12 Ocak 2013 Cumartesi günü yayınlandı Güngören’de gözüne kestirdiği kamyon ve kamyonetlerin kapısını çay kaşığı ile açarak çalan hırsız yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Güngören’de kamyon hırsızlığı ihbarlarının artması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Ekipler, Güngören’de gözüne kestirdiği kamyon ve kamyonetlerin kapısını çay kaşığı ile açarak çalan Bahadır B.'yi teknik takip sonucu gözaltına aldı. Bahadır B.’nin kamyonu çalma ve kamyonun kasasındaki 350 bin TL değerindeki gemi boyama makinesini satma anları ise, çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, kamyonet sahibi aracını park ediyor. Ardından zanlı kamyonete yaklaşarak kapısını çay kaşığı ile açıyor. Şüpheli düz kontak yaptığı aracı sürerek olay yerinden uzaklaşıyor. Bir başka görüntüde ise, zanlı çaldığı gemi boyama makinesini hurdacılara satıyor ve karşılığında para alıyor.

Öte yandan, şüphelinin 26 suç kaydı bulunduğu ve 16 yıl cezaevinde yattığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Bahadır B. tutuklanırken, hurdacılar Ahmet A. ve Veli Y. ise serbest bırakıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı