Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yedek lastikten eroin çıktı

17 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı İstanbul’da, ihbar üzerine hareke geçen narkotik polisi, bir cipin yedek lastiğine gizlenmiş 25 kilo eroin ele geçirdi.Ele geçirilen uyuşturucu ile ilgili karı-koca çifti gözaltına alan polis, eroinin yurt dışına çıkarılacağını belirledi.

Uyuşturucu transferi yapıldığı yönündeki bir ihbar üzerine, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü timleri operasyon hazırlığı yaptı. Hakkari Yüksekova 'dan İstanbul 'a uyuşturucu getirildiği belirlendi. Transferi yapacak olan şahısların Beylikdüzü'ndeki villasını bir süre takip eden polis, yeterli delile ulaştıktan sonra düğmeye batı. Operasyon kapsamında villada ve burada bulunan araçlarda arama yapıldı. Aramalarda, bir cipin yedek lastiğine içine gizlenmiş, 50 paket halinde 25 kilo 150 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili villadaki İ.Ö ile eşi A.Ö. gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı İ.Ö. tutuklandı, eşi A.Ö. serbest bırakıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı