Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Talipoğlu taburcu oldu

14 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Program yapmak için Isparta'ya gelirken Burdur'da yol kenarındaki köylülerin sattığı mantardan yiyen Talipoğlu ve 3 arkadaşı zehirlendi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Her Yer Anadolu programının sunucusu ünlü belgeselci Tayfun Talipoğlu ve 3 kişilik program ekibi Isparta yolu üzerinde röportaj yaptıkları köylünün ikram ettiği mantarlardan yedikleri için zehirlendiler.

Tayfun Talipoğlu ve arkadaşları, Burdur'un Bucak ilçesi Elsazı köyü mevkisinde köylülerin mantar sattığını görerek durdu.

Burada haber yaptığı köylülerin ikram ettiği mantardan yiyen ve Isparta'ya gelerek bir otele yerleşen Talipoğlu ve ekibindeki Niyazi Mamış, Gökhan Bacak ve Çağatay Esentur, mide bulantısı şikayetiyle Isparta Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

ŞAKA GERÇEK OLUYORDU

Tecrübeli gazeteci Talipoğlu yaşadıklarını şöyle anlattı: 'Yolda mantar toplayan köylülerle çekim yaptık. Çekimlerin ardından köylüler topladıkları mantarları közde pişirerek bize ikram etti. Mantar yerken oradakilere 'Mantarı yiyoruz ama zehirlenmeyelim' dedim. Gençlerden biri de bana, 'Hocam, ben imam hatip lisesi mezunuyum. Ölürsen cenaze namazını kıldıracak kadar bilgim var. Cenaze namazını kıldırırım' diye şaka yaptı. Şaka nerdeyse gerçek olacaktı '.

HASTANEYE KALDIRILDI


Hastanede ''gıda zehirlenmesi'' teşhisi konulan ve mideleri yıkanan Talipoğlu ve arkadaşları, kardiyoloji servisinde tedavi altına alındı.

Hayati tehlikeleri bulunmayan Talipoğlu ve ekibinin 3 gün süreyle müşahade altında tutulacakları bildirildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı