Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çeşme'de tekne faciası

11 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı İzmir'in Çeşme ilçesinde bir teknenin alabora olması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi kurtuldu.


Yenişehir Gıda Çarşısı Yönetim Kurulu Üyesi ve Gıda Çarşısı Esnaf Derneği Başkanı işadamı Ömer Cinstaş (58) ve Bülent Tutal (39) olduğu iddia edilen kişi, Ildırı köyünden Selami Bağcı'ya ait balıkçı teknesiyle dün akşam saatlerinde denize açılmıştı. İçinde üç kişinin bulunduğu tekne, yaklaşık 600 metre açıldıktan sonra hava şartları sebebiyle alabora olmuştu. Kaptan Bağcı yüzerek kıyıya kadar ulaşmayı başarırken işadamı Cinstaş'ın ise cesedi bir süre sonra kıyıya sürüklenmişti. Bağcı'nın durumu jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı. Cinstaş'ın cenazesi, Urla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kayıp Tutal için bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı botlar ve Sivil Savunma ekipleri sevk edildi. Arama çalışmalarına katılan helikopter, İltur Sitesi'nin yaklaşık 3 kilometre açığında, su üzerinde bir ceset farketti. Botla kıyıya çıkarılan ceset, Urla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Akşam teknenin battığını öğrendiğini söyleyen esnaf Durmuş Bora, "Çıkan şahısla konuştum. Kendisi 4 saat yüzerek kurtulmuş." dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı