Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Altın çadırında izdiham

10 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Atasay Kuyumculuk tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen 'Altın Çadır Günleri' etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren çadıra gelen vatandaşlar, sevdiklerine pırlantadan yüzüğe çeşitli hediyeler aldı.

Atasay’ın Yenibosna'da kurulan altın çadırına sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşlar akın etti. Kimi eşiyle, kimi sevgilisiyle kimi de sevdiğine sürpriz yapmak için tek başına çadıra gelen vatandaşlar, kendilerine uygun takıları inceledi.

Çadırda fiyatların düşüklüğü dikkat çekerken, mağazanın en pahalı mücevheri ise 48 bin 295 TL’den alıcısını bekliyor. Yetkililer, etkinliğe geçen yıl katılım sayısının 20 bin olduğunu, bu yıl sayının daha da artmasını beklediklerini belirtti.

Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, ilginin her sene daha da arttığını belirterek, “Teveccüh her sene artarak devam ediyor. 50 bin kişiye göre hazırlık yaptık. Şuanda sabahın bu saatleri olmasına rağmen yüzlerce insan bekliyor. Ben bu güvene, bu teveccühe teşekkür ediyorum. Bu başarının arkasında 75 yıllık bir öykü var. Bu günleri geleneksel hale getirdik, inşallah önümüzdeki sene hem dünyaya taşıyacağız hem de Türkiye’de 2-3 yere taşıyacağız” dedi.

Eşiyle beraber alışverişe gelen Ebubekir Dilli adlı vatandaş, fiyatların çok ucuz olduğunu ve eşine bir yüzük aldığını söyledi.

Bugün başlayan indirim günleri, 9 Aralık Pazar günü sona erecek.

Öte yandan, bu yıl altın çadırına çevre illerden ve ilçelerden otobüs seferleri düzenlendiği belirtildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı