Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Klasik otomobillere büyük ilgi

3 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörünün, en büyük şovu İstanbul Autoshow 2012 açıldı. Açılışa ünlü futbolcu Ronaldo'nun kız arkadaşı Rus model İrina Shayk da katıldı. Fuarı'nda görücüye çıkan Ferrari'nin en yeni ve hızlı modeli F12berlinetta ilk gün 6 sipariş aldı.

2 yılda bir düzenlenen ve bu yılki konsepti ''Sektörün güç gösterisi'' olan fuarda, 45 markanın 500'e yakın model sergilenirken, 4'ü dünya prömiyeri olmak üzere 31 yeni model ilk kez otomobilseverlerle buluştu.

Fuarı 2-11 Kasım tarihleri arasında 600 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuar, kadınlar, çocuklar ve öğrencilere hafta içinde ücretsiz, hafta sonu ise kadınlara yüzde 50 indirimli, çocuklar ve öğrencilere ise yine ücretsiz olacak.

Ziyaretçiler için ayrıca fuar süresinde İstanbul'un çeşitli bölgelerinden ücretsiz servis olanağı da sunulacak. Autoshow, hafta içi 12.00-21.00, hafta sonu ise 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

İstanbul Autoshow 2012, 12 salonda ve toplam 50 bin metrekare stant kurulum alanında gerçekleşiyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı