Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yine siviller vuruldu

30 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı Suriye'de yaşanan iç karışıklıktan dolayı Türkiye’ye gelen Suriyeli mültecilerin kaldığı çadır kentlerde kış ayarı yapılacak.

Bayramın ikinci gününü Şanlıurfa’da geçiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa ve ilçelerinde yaptığı gezilerin ardından dün Akçakale Süleymanşah mülteci kampını ziyaret etmişti. Burada Suriyeli vatandaşların sorunlarını dinleyen Bakan Çelik, çadırların yaz mevsimine göre yapıldığını ama kış geldiği için gerekli tedbirleri alacaklarını belirtti.

Şanlıurfa’da Son günlerde yaşanan yağmur ve sel felaketlerine değinen Çelik, "Şanlıurfa konum olarak sıcak bir yer. Ancak Son günlerde normalin üzerinde bir yağış aldı. Şanlıurfa sıcak bir yer olduğu için çadırlar da yaz mevsimine göre ayarlandı. Ancak kışa hazırlık için gerekli çalışmalar yapılacak" dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı