Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sofuoğlu şampiyon olarak döndü

26 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı 2012 Dünya Süpersport Şampiyonası’nda üçüncü kez şampiyonluğunu ilan eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, “Türkiye’de sadece futbol olduğunu sanıyordum.” dedi.

Kenan Sofuoğlu, Beşiktaş'taki Polat Renaissance'ta basın toplantısı düzenledi.

Dünya şampiyoncu Kenan Sofuoğlu, toplantıya katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkürlerini belirterek, “Türkiyede sadece futbol var zannediyordum. Hepinize bu basın toplantısına geldiğiniz ve bu spora değer verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu 3. dünya şampiyonluğum. Bu sene biraz daha fazla sıkıntı çekerek yarıştım. Çünkü dizimde bir sorun vardı. Bu yarışta amacım puan toplayarak şampiyonluğa ulaşmaktı. Ben de bunu başardım.” dedi.

"BAŞBAKANIMIZ ARADI"
Kenan Sofuoğlu, kendisini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın aradığını ve kendisiyle yakından ilgilendiğini belirtti.

Sofuoğlu, “Başbakanımız beni aradı. Sakatlığımı sordu. Benimle yakından ilgilendi. Beni asıl onurlandıransa, Başbakanımın bu spor ile ilgili bana bir çok detayı sorması ve bu sporla ilgili olması oldu.” şeklinde konuştu.

Kenan Sofuoğlu son olarak, Türkiye’de 2 yere çok güvendiğini belirterek, Türkiye Motosiklet Federasyonu'na ve sponsoru Red Bull'a teşekkür etti.Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar da basın toplantısında söz alarak, Kenan Sofuoğlu isminin bir marka haline geldiğini söyledi.

Uçar, “Federasyonumuz gurur duyduğu bir oyuncusunu yeniden zirvede gördü. Bundan dolayıda çok mutluyuz. Kenen Sofuoğlu ismi anlatılmaya gerek kalmayan bir marka haline geldi. Kenan’ın hatırına Türkiye’de Motosiklet Fedarasyonu kuruldu. Biz de kendisiyle her zaman gurur duyduk.” şeklinde konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı