Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Barda İzalasyon yangını

23 Eylül 2012 Pazar günü yayınlandı Bostancı'daki türkü barda yalıtım çalışması yapan akrabasını ziyaret eden bir kişi, çıkan yangında dumandan etkilenerek hayatını kaybetti.

Olay, Bağdat Caddesi no 548'deki 5 katlı binanın 3'üncü katında bulunan bir türkü barda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, komşuların gürültüden şikayetçi olması üzerine türkü barda 3 gün önce izolasyon çalışmalarına başlandı. İzolasyon çalışması yapan işçilerde birinin akrabası olan Ahmet Demir, ziyarete geldi. Akrabasının malzeme almak için dışarıda olduğunu öğrenen Demir, diğer işçiler yemeğe gidince tek başına kaldı. Daha sonra türkü barda saat 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın bir anda büyüyerek, alevler ve yoğun duman barın tamamını sardı. Pencereye koşan Ahmet Demir çevredeki vatandaşlardan yardım isterken, esnaf itfaiye haber verdi. Çevredekiler Ahmet Demir'in pencereden atlamasını istedi ancak korkudan aşağıya atlayamayan Demir yoğun dumanın etkisiyle kendinden geçerek yere yığıldı. Maltepe ve Erenköy'den olay yerine gelen iki itfaiye aracı, merdiven ile yangına müdahale etti. Yangının söndürülmesinin ardından bara giren itfaiye ekipleri, Ahmet Demir'in cesedi ile karşılaştı.

Merdiven aracı ile aşağıya indirilen Demir'in cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı