Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Devlet kapısında iş fırsatı

16 Haziran 2012 Cumartesi günü yayınlandı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) orta öğretim ve ön lisans başvurularının 18 Haziran Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi Müdürü Murat Akgündüz, KPSS orta öğretim ve ön lisans başvurularının 18 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını, adayların başvurularını tüm orta öğretim kurumlarında yapabileceklerini belirtti.

Akgündüz, sınavla alakalı kılavuz dağıtımı ve satışının yapılmayacağını ifade ederek, “Sınava girecek adaylar, kılavuz ile aday başvuru formlarına başvuru süresince ÖSYM’nin internet sitesinden ulaşabilirler. Adaylar ilk olarak Ziraat, Halk, Vakıf, Ak ve Garanti bankalarından birine sınav giriş ücreti olan 35 Lira’yı yatıracaklar. Sınav giriş ücretini yatıran adaylar daha sonra orta öğretim kurumlarından herhangi birine giderek 3 Lira karşılığında başvuru işlemlerini tamamlayacaklardır” dedi.

Öte yandan KPSS orta öğretim ve ön lisans sınavının 23 Eylül Pazar günü yapılacağı bildirildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı